Kiescommissie bereidt verkiezing ledenraad voor

Kiescommissie aan het werk

Binnen de vereniging Ypsilon is veel te doen. Gelukkig verrichten zo’n 300 vrijwilligers tal van kleine en grote taken waar u als lid voordeel van heeft. Sommige activiteiten zijn zichtbaar, andere springen minder in het oog. De inspanningen de ledenraadsleden zijn bijvoorbeeld minder zichtbaar, maar van groot belang. Ook de kiescommissie blijft achter de schermen, maar is druk bezig om voor 2012 de vacatures op te vullen.

De verkiezing van de ledenraad in 2012 staat voor de deur. Er is een kiesreglement opgesteld. De procedure is helder en doorzichtig. De kiescommissie bestaande uit Grietje Santing, Wim Trinks en Marjo Markx is volop aan de slag, ondersteund door Els van de Pol, landelijk bestuurslid.

De kiescommissie heeft de zittende ledenraadsleden gevraagd of zij opnieuw verkiesbaar zijn. Een aantal leden heeft besloten te stoppen. In enkele gevallen is de plaatsvervanger bereid gevonden het stokje over te nemen. De kiescommissie zoekt in overleg met diverse actieve leden naar kandidaten voor de nog bestaande vacatures. Zodra de voordracht rond is wordt deze voorgelegd aan de leden van de betreffende afdeling en is het aan hen om eventueel tegenkandidaten voor te stellen.

Op www.ypsilon.org/ledenraad vindt u relevante informatie, zoals het kiesreglement en het profiel van een lid van de ledenraad. Heeft u vragen of suggesties, mail naar ypsilon@ypsilon.org of bel 088-0002120.

ANBI logo