Leden kunnen met e-mailadres inloggen

Het nieuws dat Ypsilon haar website heeft vernieuwd is bepaald niet tegen dovemansoren gezegd. Sinds de lancering eerder deze week registreerde Kingsquare, de provider van de nieuwe site, meer dan 250.000 hits.

Ook aan de oproep om technische onvolkomenheden te melden geven bezoekers massaal gehoor, waarvoor overigens grote dank! Ypsilon werkt er hard aan om alle opmerkingen te verwerken. Zo leidt de link op de agenda naar meer informatie over de aankomende Studiedag nu ook echt naar meer informatie.

Over de inlog-procedure  komen nog altijd vragen. Vanaf woensdag 15 oktober kunnen leden inloggen met een gebruikersnaam die gelijk is aan het e-mailadres dat ze aan Ypsilon opgaven.


Vervelend genoeg ontvingen een aantal leden hierover twee mails, met dus ook twee wachtwoorden. Het mailtje dat u het laatst kreeg (na 15.00 uur) bevat het juiste wachtwoord.

Voor wie met inloggen een probleem houdt, is een speciale pagina aangemaakt met inlog-tips die wordt geactualiseerd zodra er nieuws te melden is.

ANBI logo