Maak VINCENT online favoriet!

VINCENT,  idee van Ypsilon en Emergis, dingt mee naar de Nationale Zorgvernieuwingsprijs 2014. Like VINCENT en maak hem tot online favoriet!


U kunt VINCENT liken door hier te klikken. U komt op de site van de online favoriet en klikt op het blauwe (facebook)rechthoekje met 'Vind ik leuk', direct onder de titel VINCENT. Bekijk hier ook de video.

Het filmpje met de meeste likes is de online favoriet en wint een promotiefilm ter waarde van € 5000,-. Dus zegt het voort !

VINCENT is een gebruiksvriendelijk en veilig programma op het web en staat voor:
Verbindt INstelling, Cliënt En Naaste in de Triade. Familievereniging Ypsilon en GGZ-aanbieder Emergis willen met VINCENT een instrument ontwikkelen dat triadekaart, signaleringsplan en crisiskaart combineert.

Want de GGZ verandert, schrapt bedden en banen. Meer en meer wordt het de buurt die patiënten opvangt. Met de cliënt zelf aan het roer, gesteund door zijn omgeving en alleen professionele zorg als het nodig is. Maar wanneer is dat? Wie bepaalt dat? En hoe voorkomen we dat de omgeving onder mantelzorgtaken bezwijkt? Hoe houdt de hulpverlener vinger aan de pols? 
VINCENT biedt hulp!

VINCENT is een van de 66 kanshebbende ideeën voor de Nationale Zorgvernieuwingsprijs 2014. Op 10 november is de prijsuitreiking. Als VINCENT de prijs van 75.000 euro wint, hebben Ypsilon en Emergis direct de mogelijkheid om het idee uitvoeren. Hulpverlener, cliënt en naaste kunnen elkaar dan voortaan via VINCENT op een gemakkelijke manier informeren, de zorg afstemmen en hun afspraken vastleggen.

De Nationale Zorgvernieuwingsprijs helpt vernieuwende ideeën voor betere zorg en welzijn in Nederland op weg. De winnaar krijgt € 75.000 om zijn idee uit te voeren. De prijs is een initiatief van ZonMw en VSBfonds.

Meer weten over VINCENT? Kijk op www.vincent-triade.nl

 

Als VINCENT werkelijkheid wordt is er eindelijk een instrument dat de wensen en mogelijkheden van cliënt, naaste én hulpverlener in kaart brengt, vastlegt en controleert.

Help VINCENT, like het filmpje en zegt het voort!

ANBI logo