Nieuwe locatie en nieuwe vrijwilligers in Rotterdam

Vanaf augustus 2009 heeft de afdeling Rotterdam een nieuwe locatie voor de gespreksbijeenkomsten. Informatie: landelijk bureau

Vacature Belangenbehartiger

Voor deze afdeling zoekt Ypsilon nog een belangenbehartiger. Van de belangenbehartiger verwacht Ypsilon dat hij of zij contact zoekt en onderhoudt met instellingen en hulpverleners.

Nieuwe locatie en nieuwe vrijwilligers in Rotterdam

Vanaf augustus 2009 heeft de afdeling Rotterdam een nieuwe locatie voor de gespreksbijeenkomsten.

Op de Oude Dijk 76 in Rotterdam (Kralingen) zijn alle familieleden van harte welkom op elke tweede woensdag van de maand om 19.30 uur.
De Metrohalte Voorschoterlaan ligt om de hoek en tramlijn 7 stopt voor de deur./p>

Een groep van vier vrijwilligers zorgt dat de bijeenkomsten goed verlopen. We stellen de leden van de werkgroep aan u voor:
Carin Vliegenthart, zij vervult de rol van penningmeester;
Margreet van den Berg, zij zorgt voor de ledenadministratie en nodigt sprekers uit voor de avonden;
Netty Bakker, ondersteunt daar waar nodig
Hester Verbeek zit de avonden voor en houdt contact met Marjo Markx van Ypsilon.

De intentie is om om de twee maanden een gastspreker uit te nodigen. Ook spant de werkgroep zich in dat er elke maand een hulpverlener bij de gesprekbijeenkomsten is.

Vacature Belangenbehartiger
Voor deze afdeling zoekt Ypsilon nog een belangenbehartiger. Van de belangenbehartiger verwacht Ypsilon dat hij of zij contact zoekt en onderhoudt met  instellingen en hulpverleners.

Vragen of contact
Heeft u vragen of suggesties voor de maandelijkse bijeenkomsten. U kunt mailen met Hester Verbeek: hverbeek4@freeler.nl. U kunt haar ook bellen (na 18.00 uur) op telefoon 010-452 44 09)

ANBI logo