Vertel je verhaal op Naasteninkracht.nl

Door het vertellen van haar ervaringen kon Sara afstand nemen van de pijnlijke herinneringen. Ze voelde echt iets in zichzelf veranderen.

Heb jij jouw verhaal al gedeeld via Naasten in Kracht? Dat is fijn, inspirerend, troostend, informatief en behulpzaam. Voor jouzelf én voor iedereen die ook een naaste heeft met psychosegevoeligheid. Ervaringsverhalen staan centraal op www.naasteninkracht.nl.

Vertél je liever dan dat je je verhaal opschrijft? Dat kan (anoniem) aan Rita. Zij schrijft het dan voor jou op. Neem contact met haar op via: rita@hestia-abc.nl.

Naasten in Kracht is er voor partners, kinderen, ouders, broers, zussen en goede vrienden van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Ervaringsverhalen vormen het hart van www.naasteninkracht.nl en geven naasten informatie, tips, inspiratie, troost en steun.
Vooral van elkaar.

Naasten in Kracht is een initiatief van de ADF Stichting, Caleidoscoop, Depressie Vereniging, Het Zwarte Gat, Impuls en Woortblind, MIND Familie- en Naastenraden, Labyrint-In Perspectief, Landelijke Stichting Familievertrouwenspersonen, NVA, Plusminus, Stichting Borderline, Stichting Naast, Stichting Zelfbeschadiging, en MIND Ypsilon.

 

 

 
ANBI logo