Ypsilon Studiedag 2013 biedt ‘Hulp in barre tijden’

 

De Ypsilon Studiedag 2013 biedt hulp in barre tijden. Met creatievelingen in de zorg over de keuzes die zij maken. Over netwerkzorg, over vroeg ingrijpen, over privacy-dilemma’s.
Meldt u zich snel aan, want vol is vol!

 

 

 

 

 

 

Ypsilonleden zien de zorg achteruitgaan. Horen politici en beleidsmakers praten over zorg ‘dichter bij huis’, over familie als ‘onmisbare schakel’ en over werken aan ‘herstel’. Woorden die vertaald moeten worden in daden. In zorg die beter én goedkoper is.

Maar ook de visie van Ypsilon laten we horen. Veel patiënten –niet alle– zou je liever een thuis gunnen in de buurt dan in de instelling. Maar is de zorg dan ook goed genoeg? En hoe ziet die er uit? Wie zit er aan de tekentafel en kunnen wij  ze helpen? ‘Het veld’ is aan zet, zegt minister Schippers. Dat zal ze weten!

De Studiedag is als vanouds ook ontmoeten, sfeer, ontspanning, herkenning én een uitgebreide informatiemarkt. Met dit jaar als klapstuk de uitreiking van de Ria van der Heijdenprijs.

Informatie en aanmelding: www.ypsilon.org/studiedag

Ypsilonleden hebben voordeel! Voor hen geldt de speciale ledenprijs.

Leden die samen met een (steun)lid of Vriend naar de Studiedag komen profiteren van het speciale familietarief. Bent u nog geen lid of Vriend van Ypsilon? Meldt u zich dan nu aan en maak gebruik van de vele voordelen van ons lidmaatschap. U bent al steunlid voor € 10,- en Vriend voor € 25,-. Gebruikt u voor uw aanmelding het formulier van de Studiedag, dan geven wij u nog een voordeel: u betaalt uw steunlidmaatschap of vriendenbijdrage pas in 2014.

Voor (steun)leden en Vrienden geldt de speciale ledenprijs. Wordt u nu (steun)lid of Vriend dan profiteert u mee van deze ledenkorting! Leden die samen met een (steun)lid of Vriend naar de Studiedag komen betalen het speciale familietarief. Word nu steunlid (á € 10,-) of Vriend (á minimaal € 25,-) en betaal pas in 2014. 

Informatie en aanmelding: www.ypsilon.org/studiedag

ANBI logo