U bent hier:
  1. home
  2.  > actueel
  3.  > oproepen

Klik hier voor oproepen van Ypsilon
Klik hier voor oproepen voor deelname aan onderzoek
Klik hier voor oproepen over wonen

Doe eens gek 

Ben je 28 jaar of jonger, heb je en psychose meegemaakt en wil je meewerken aan een positiever beeldvorming? Doe dan mee aan 'Doe eens gek', een campagne van Janssen (farmaceutisch bedrijf) en communicatiebureau Fuse.

Klik hier voor meer informatie.

Uit de kast

De organisatie Samen Sterk Tegen Stigma zoekt mensen die op hun werk open zijn (of willen worden) over hun psychische aandoening en die werkzaam zijn bij grote(re) bedrijven en organisaties.
Met het project willen ze de bespreekbaarheid van psychische klachten op het werk vergroten en ondersteuning bieden aan werknemers en werkgevers die zich hiervoor inzetten.

Kijk hier voor twee inspirerende voorbeelden:
Diederik Weve bij Shell
Marieke Sweens bij Gemeente Leiden

Ben jij zo’n werknemer? Wil jij binnen je organisatie (eventueel samen met anderen) als “ambassadeur” fungeren naar bijvoorbeeld collega’s, leidinggevenden en HRM?
Of treed je zelf liever niet zo op de voorgrond maar weet je wel hoe wij in contact kunnen komen met je werkgever om dit onderwerp op de kaart te zetten?
Neem dan contact op met:
Cobi van Vugt c.vanvugt@sststigma.nl 033 – 303 21 00
of
Dorien Verhoeven d.verhoeven@sststigma.nl 06 – 461 636 28
 

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggen

sluit venster